Contactati-ne la 0745.703.505

Concept

Există un loc plin de căldură sufletească și armonie, un loc în care toate problemele dispar, zâmbetele sunt mereu sincere.  Acel loc este ”acasă”, însă noi îi mai spunem ”Madera Residence”.

Destul de departe de agitația urbană încât să te poți bucura de liniște împreună cu familia ta și totuși destul de aproape de fluxul informațional încât să fii la curent cu situația din cotidian, ”Madera Residence” îți oferă intimitatea de care ai nevoie, dar și accesul la o viață socială activă prin apropierea față de anumite obiective de interes (şcoală, grădiniţă, biserică, supermarket, parc municipal, stadion, bazin înot, restaurant, spălătorie auto). Cu alte cuvinte, ”Madera Residence” este un ansamblu rezidențial aflat la granița perfectă dintre spațiu familial și spațiu social.

Alegând una din casele complexului “Madera Residence” veţi beneficia de: stradă privată pavată cu poartă automatizată, zonă verde, grădini private,  loc de parcare individual, centrală pe gaz in condensaţie, tâmplărie pvc cu 3 foi de sticlă – 4 anotimpuri, finisări arhitecturale de calitate, intimitate, protecţie antiseismică ridicată, confort termic si fonic datorat  tiglei ceramice, termoizolaţie de 10 cm. Locaţiile dispun de chituri de instalare pentru aer condiţionat în fiecare cameră şi antenă parabolică.

Proiectul final va cuprinde un anasamblu de 28 de case(parter + etaj) noi, cu parcari, terase, parc de joaca copii, spatii verzi, cu finisaje si dotari de cea mai buna calitate.

Faceți din fiecare zi un prilej de sărbătoare și lăsați amintirea momentelor speciale petrecute în noua dumneavoastră casă din complexul rezidențial ”Madera Residence” să dăinuie în sânul familiei dumneavoastră căci omul sfințește locul, iar locul spune cele mai frumoase povești !

 

Protejați-i pe cei dragi oferindu-le siguranța garantată de complexul rezidențial ”Madera Residence” !