Contactati-ne la 0745.703.505

ZIARE

Anunt public privind decizia etapei de incadrare
 
 
 MADERA RESIDENCE – UN NOU CARTIER REZIDENŢIAL ÎN ROMAN
Madera Residence – un nou cartier rezidenţial în Roman
Madera Residence – un nou cartier rezidenţial în Roman
24 July 03:162014

Romanul va avea un nou cartier rezidenţial, care se ridică lângă supermarketul Lidl, pe strada Mihai Viteazu şi care se va numi “Madera Residence”.

cartier 2 Săptămâna trecută, primarul municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, a avut o întâlnire cu cei care lucrează la acest cartierul rezidenţial. “Din ce mi-au  spus investitorii, am înţeles că, probabil, se vor scoate la vânzare, în scurt timp, primele locuinţe. Cartierul este format din case care au câte două locuinţe  cuplate. Constructorul, care este un investitor italian, ne-a rugat să acceptăm ca acest cartier rezidenţial să se numească Madera, după numele mamei sale. Sigur  că nu avem nimic împotrivă. Într-o zonă în care este investiţie privată, nu avem de ce să facem obiecţii. Din contră, este de lăudat această iniţiativă, deoarece se  ştie că părinţii rămân mereu în sufletul şi inima copiilor lor”, susţine primarul Leoreanu.

Potrivit constructorilor, acest cartier reprezintă o combinaţie între conceptul de zonă privată, retrasă de aglomerarea cotidiană şi, în acelaşi timp, apropiată de  toate obiectivele de interes. Proiectul final va cuprinde un ansamblu de 28 de case (parter plus etaj), cu parcări, terase, parc de joacă pentru copii, spaţii verzi, cu  finisaje şi dotări de cea mai bună calitate.